Gelénegle

Vi kan tilbyde dig alle former for gelénegle. Lange, korte, helt naturlige negle, hvor du kan se dine egne igennem.
Negle med fransk manicure, helfarve.

Flotte lange negle er noget de fleste kvinder stræber efter, men desværre er det ikke os alle der kan opnå det af naturens vej.
De flotte lange negle fremhæver din hånd og får den til at fremstå feminin og velplejet.

Problemet med at få lange flotte negle kan være mange, nogle oplever neglene flosser eller flækker så de hænger fast i alt. Andre oplever at negle bliver skrøbelige og ujævne. Har du disse problemer, så kan gelenegle være en hjælpende hånd, da de udover at forlænge også beskytter den naturlige negl.
Gele er et forstærkende lag, der ligger over vores egne negle, for at gøre dem stærke. Vi Arbejder med professionelle produkter fra LCN, som er et 3 faset gelé system, der er opbygget med bonder (binder naturneglen og geléen sammen). Gelé gør neglen stærk og til afslutning sealant (top coat i Gelé)

Hvis du ikke har lange negle i forvejen, starter du ud med en plastiktip eller skabelon som forlængelse af dine negle. Med tiden gror den ud, og dernæst er det dine egne negle med forstærkning. Gelénegle skal vedligeholdes ca. hver 3- 4 uge.

Vi laver almindelige negle, brugbare negle, naturlige negle, negle med fransk manicure, negle med udsmykning og Nail Art.

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

MANDAG08:00 - 14:00
TIRSDAG08:30 - 17:00
ONSDAG08:30 - 15:00
TORSDAG08:30 - 15:00
FREDAG08:30 - 17:30
LØRDAGEfter aftale
I KLINIKKEN TILBYDES DER OGSÅ GAVEKORT 
Powered by CBIT online booking system