spray tan

I vores Spray Tan behandlinger tilbyder vi dig en fantastisk farve som passer til din naturlige glød. Vi bruger professionelle produkter fra California Tan som også har de lækreste produkter til at hjemmebehandling med DHA fra 0,5 %- 9,0 % for at opbygge, vedligeholde eller give dig en naturlig brun farve.
Spray Tan er en måde at påføre huden et tyndt lag af en professionel selvbruner væske, og ved at anvende en ultra fin forstøvning, trænger væsken ind i det yderste hudlag. Man får en jævn, naturlig, brun kulør, uden striber og skjolder.

Behandlingen tager ca. 5 minutter + tørretid, og farven holder i 5-10 dage. Det er vigtigt at din hud er plejet dvs. exfolieret
og fugtet. Så opnår du det flotteste farveresultat. Jo bedre man er til at pleje sin hud med fugtighedslotion, jo længere holder farven.
Hvis du ikke ved hvordan du exfolierer din hud, eller ikke har lyst, anbefaler vi at du bestiller Spray Tan m/peeling. Så gør vi
arbejdet for dig. Det aktive stof i den specielle tanning væske er DHA, som kendes fra alle selvbruner produkter. DHA er et sukkerstof, der normalt udvindes af vindruer og sukkerrør, og det er fuldstændigt ufarligt. Den flotte solbrune kulør opnås fra 8-24 timer efter behandlingen, hvor DHA’en bliver aktiveret i de yderste hudlag.
Det yderste hudlag bliver mørkere, og farven er konstant de første 4-5 dage. Herefter vil farven langsomt aftage, i takt med kroppens naturlige udskiftning af hudceller. Der er derfor ingen stoffer, der bliver i selve kroppen og derfor ingen langvarig virkning. DHA har siden 1970 været allergi-testet, godkendt og erklæret et sikkert kosmetisk produkt af det amerikanske FDA (Food and Drug Administration).
Et ekstra plus ved Spray Tan er, at det mindsker synligheden af strækmærker og pigmentforandringer/forstyrrelser.

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

MANDAG08:00 - 14:00
TIRSDAG08:30 - 17:00
ONSDAG08:30 - 15:00
TORSDAG08:30 - 15:00
FREDAG08:30 - 17:30
LØRDAGEfter aftale
I KLINIKKEN TILBYDES DER OGSÅ GAVEKORT 
Powered by CBIT online booking system