kropsbehandlinger

Denne mave, balle og lår behandling øger din blodcirkulation, fedtforbrænding, virker fedtnedbrydende og stimulere stofskiftet, så din hud bliver jævn, smuk og glat igen.
Behandlingen indeholder: body strategisk scrub m/ AHA frugtsyre og jojoba kugler, wrap med body strategisk cream og afsluttende body strategisk produkt.

Hvad er cellulite?
Cellulite går også under navnet appelsinhud, og er en overproduktion af fedt, som ligger indkapslet i små rum mellem musklerne og overhuden. Her svulmer de op og virker som et beskyttende lag mellem de ophobede affaldsstoffer og væv.
Affaldsstofferne knytter sig til fedtdepoterne, hvorefter blod- og lymfesystemet nedsættes, blodcirkulationen nedsættes og giver problemer for blodgennemstrømningen.

Der findes forskellige former for cellulite; blød, hård eller indvendig.
De er alle lige gode til at vokse, men ligeså svære at komme af med. Næsten alle kvinder bliver ramt af appelsinhud (9 ud af 10 kvinder). Vi kan hjælpe dig af med din irriterende appelsinhud.

Du vil kunne mærke en forskel allerede efter første behandling, men det tager tid at behandle 100%, og det er individuelt fra person til person, hvor mange behandlinger der er behov for
Appelsinhud kan være et resultat af usunde kostvaner, dehydrering, inaktivitet eller en helt fjerde.

Det er vigtigt at du får minimum 1,5 L vand, hvilket hjælper dig med at dræne affaldstofferne og at dit salt og sukker indtag bliver reduceret, da disse 2 faktore ligeledes binder dine affaldsstoffer.

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

MANDAG08:00 - 14:00
TIRSDAG08:30 - 17:00
ONSDAG08:30 - 15:00
TORSDAG08:30 - 15:00
FREDAG08:30 - 17:30
LØRDAGEfter aftale
I KLINIKKEN TILBYDES DER OGSÅ GAVEKORT 
Powered by CBIT online booking system